Hello World

>++++++++++[>+++++++>++++++++++>+++>+
<<<<-]>++.>+.+++++++..+++.>++.<<++++++++ +++++++.>.+++.——.——–.>+.>.

…oot tegelikult oli alguses hoopis newsgroup nimega proekspert.it kuhu me postitasime igasugu läbu tööteemadest ning linke meie mõtet avardanud IT artiklitele. Ühel päeval Haapsalus leidsime, et miks mitte seda jagada ka teiega. Maailmas kirjutatakse nii palju huvitavat, et keeruline on sealt valikut teha. Vaatame, kas meie maitsed huvitava osas kattuvad.

3 thoughts on “Hello World”

  1. See tuletas mulle meelde, kuidas me Urmetiga Soomest tulles, laeva peal minu Palmiga bf-i progesime. Ok, tegelt Urmet rohkem proges ja ma provaidisin tehnika ja idee. Üks advancemaid asju teha, oli sõna IBM iga tähe nihutamine ühe võrra. See Palmi bf on paras bf juba iseenesest, igatahes sul on yks memo spetsiaalses kategoorias, mis on input ja teine, mis on output. Ja suur oli meie rõõm, kui output memos oli HAL.
    Mõnikord tunned sa ennast rohkem geeguna, kui mõni teine kord.

  2. jaa, see bf värk avardas kah mõtet. Tuletas meelde, et Turingi masinaga saab ju tegelikult kõik ülesanded ära lahedada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *