Tartu kontor kolis

Kord, mõni aasta tagasi, kui me Heikko, Kaire ja Ovega Tartu inimestele Proeksperti tutvustamas käisime, küsiti millal me Tartusse kontori teeme. Selline poolsalajane kontor on meil Tartus juba üle aasta olnud. Suve lõpus kolisime selle mugavamatesse ruumidesse. Värske kontori asub Jaama tänaval, Selveri kõrval, majas number 76. Seda, mismoodi kontor kolimise ajal välja nägi vaadake videost. Kinnisvaraarendajate korporatiivkräpp oli siis ruumidest veel välja viskamata aga ausalt, me ei ole oma nime Rime kinnisvaraks muutnud.

Ah jah, tartlased. Meil on kontoris nutikatele tegelastele veel mõned vabad lauad. Kui oled väsinud mammutkontori läminast ja tunned, et selline startupõhkkond on sinu jaoks siis anna sellest Kairele märku. Septembris pidi ju kõik uus olema miks mitte siis ka töökoht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *